SugKuk.Com - Originalet sedan 2004

Redaktionen February 10th, 2008

Ofta förekommande frågor

Fråga.
Vad är SugKuk.Com?

Svar.
Ingen som riktigt vet och troligtvis spelar det inte heller någon roll.

Fråga.
Vad är SugKuk.Com inte?

Svar.
SugKuk.Com är inte någon virtuell lekplats för Slitzläsande hemmabioägare med Johan Renk komplex.

Fråga.
Jag gillar inte SugKuk.Com, vad ska jag göra?

Svar.
Då föreslår vi något av följande som säkert passar bättre:

Melodifestivalen. Ett hundratal inavlade pingstvänner har accepterat Jonas Gardell som sin frälsare och tävlar om att få resa utomlands för första gången. Vi ser alla fram mot den rafflande upplösningen när den lyckliga vinnaren får uttala sig på undermålig engelska om vilket underbart och pittoreskt land Ukraina är, och att han/hon känner stor samhörighet med landets invånare och deras kultur, efter tre år med sin svartjobbande slaviska städhjälp.

Guldägget. Är du ett sextiotalistiskt köttberg så är detta definitivt den grupponani du har letat efter. Käcka göteborgare skrockar ikapp med polobeklädda 08:or,samtidigt som de minglar och för en dans som skulle göra vilken nervös epileptiker som helst grön av avund. Heja oss och be Gud om att i framtiden kanske äntligen en Svensk tiger.

Guldbaggegalan. Det självklara valet för oss som hatar mångfald och hellre ser en och samma vinnare i alla kategorier. Varför krångla till det. Döp en film till något självironiskt (ta gärna även med en smärre svordom i titeln) och släng in lite lustiga dialekter så kommer du garanterat bli tvungen att ringa anticimex direkt efter galan.

Hoppas att du finner större nöje i något av ovenstående. Om inte så ring Per Bjurman på Aftonbladet så kan han och Fredrik Virtanen sitta och brainstorma över en härlig Frapuchino.

Kommentarer